Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Slider
Den Haag - Rotterdam - Leiden - Spijkenisse - Hellevoetsluis - Zoetermeer - Delft

Tempo Hellevoetsluis

Koningin Emmakade 65
2518 RL Den Haag
0181 - 63 39 71
info@rijtempo.nl

 

Andere Tempo Vestigingen:

Den Haag

Rotterdam

Leiden

Zoetermeer

Spijkenisse

Delft 

Verkeersschool Tempo Hellevoetsluis

Woon je in Hellevoetsluis of omgeving en wil je graag je rijbewijs halen met Verkeersschool Tempo? Dan krijg je vooral te maken met onze vestiging in Spijkenisse. Vanaf hier wordt aangereden, hier worden de theorielessen verzorgd en in Spijkenisse doe je dan uiteindelijk ook je praktijkexamen. Rijles in Hellevoetsluis bij Verkeersschool Tempo betekent dat je een opleiding kiest die bij je past, waarbij je te allen tijde kunt rekenen op een ervaren instructeur die jou zo goed mogelijk begeleidt en ondersteunt.

Als verkeersschool die een grote waarde hecht aan persoonlijk contact, bespreken we onze afspraken zoveel mogelijk telefonisch. Het is dus niet mogelijk om afspraken te maken, wijzigen of af te zeggen via de e-mail. Wel kunnen we per mail vragen beantwoorden als je die hebt, over bijvoorbeeld de verschillende soorten rijbewijzen en trajecten die beschikbaar zijn. Heb je vragen? Schroom dan dus niet om deze te stellen! Je kunt sowieso direct contact met ons opnemen door te bellen met 0181-633971.

 

Start vandaag nog met jouw traject!

Wil je ook graag theorielessen volgen, zodat je goed voorbereid je theorie-examen tegemoet gaat? Dan bieden wij daar natuurlijk ook de beste begeleiding in! Zoals eerder gezegd volg je de theorielessen in ons theoriecentrum in Spijkenisse. Daar legt een ervaren docent jou in vijf avonden alle informatie uit die je nodig hebt om je theorie-examen te halen en straks zelfverzekerd in de auto te stappen.

Als rijschool beperken we ons natuurlijk niet alleen tot rijles in Hellevoetsluis. Ook kun je bij ons terecht voor les in Hoogvliet, Hekelingen, Rhoon, Oud-Beijerland, Rozenburg, Geervliet, Poortugaal, Ouddorp, Rockanje, Dirksland, Brielle, Heenvliet, Spijkenissen en Vierpolders. In al deze steden word je voor je lessen thuis opgehaald en ook weer teruggebracht.

Wil je meer weten over wat er voor jou allemaal mogelijk is op het gebied van rij-opleidingen? Lees dan verder op onze website of neem direct contact met ons op!