Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Slider
Den Haag - Rotterdam - Leiden - Spijkenisse - Hellevoetsluis - Zoetermeer - Delft

Tempo Rotterdam

Koningin Emmakade 65
2518 RL Den Haag
010 - 467 33 22
info@rijtempo.nl

 

Andere Tempo Vestigingen:

Den Haag

Leiden

Zoetermeer

Spijkenisse

Delft

Hellevoetsluis

Verkeersschool Tempo Rotterdam

Je kunt al sinds 1984 rijlessen volgen bij Verkeersschool Tempo Rotterdam. We hebben in die tijd al veel kandidaten aan een rijbewijs kunnen helpen, door een traject te kiezen dat goed bij ze past en ze te laten begeleiden door ervaren instructeurs. We geven rijles in Rotterdam, niet alleen voor de auto en de motor, maar ook om te mogen rijden met een aanhanger. Ook verzorgen wij theorielessen, zodat je altijd zo goed mogelijk voorbereid bent op je theorie-examen. 

Hoe werkt Verkeersschool Tempo Rotterdam? Wij vinden persoonlijk contact met onze kandidaten erg belangrijk. Daarom geven wij eigenlijk altijd de voorkeur aan telefonisch contact als het gaat om onze afspraken. Je kunt ons ook een e-mail sturen met het gewenste tijdstip om door ons teruggebeld te worden. Uiteraard beantwoorden we al je vragen over bijvoorbeeld de verschillende trajecten, soorten rijbewijzen en andere informatie omtrent rijlessen. 

 

Theorieles volgen in de buurt van Rotterdam?

Wil je je opgeven voor theorieles in Rotterdam, dan kun je terecht in ons theoriecentrum in Rotterdam. Op deze locatie is dan een professionele, ervaren docent aanwezig die je in vijf avonden alle informatie geeft die je nodig hebt. Wij leren je niet alleen op een snelle manier om je examen te halen, we leren het jou op een leuke manier! Verkeersschool Tempo in Rotterdam geeft je alle tips en ezelsbruggetjes die je nodig hebt. 

Niet alleen voor rijles in Rotterdam kun je bij ons terecht. Ook geven we les in Vlaardingen, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan de IJssel, Schiedam, Bergschenhoek, Krimpen aan de IJssel, Barendrecht en Ridderkerk. Volg je rijles in één van deze steden, dan halen we je thuis op voor je rijles en brengen we je uiteraard ook weer terug. Je kunt bij Verkeersschool Tempo Rotterdam kiezen voor verschillende soorten rij-opleidingen, afhankelijk van wat het beste bij je past en waar je naar op zoek bent. Je kiest bijvoorbeeld voor losse lessen, een starterspakket, de 10-daagse opleidingen of een all in opleiding. 

Waar verwachten we je? 

Volg je motorrijles in Rotterdam, dan kom je daarvoor naar ons kantoor in Rotterdam. Wil je lessen voor de aanhanger (BE) volgen, dan spreken we met je af in de Spaansepolder. Voor praktijkexamens in Rotterdam, Vlaardingen, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan de IJssel, Schiedam, Bergschenhoek, Krimpen aan de IJssel, Barendrecht en Ridderkerk kun je kiezen of je examen wil doen in Rotterdam Noord of Barendrecht bij Rotterdam Zuid. Bel ons voor meer informatie en wie weet kun jij binnenkort al starten met rijles in Rotterdam!