Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Slider
Den Haag - Rotterdam - Leiden - Spijkenisse - Hellevoetsluis - Zoetermeer - Delft

Tempo Spijkenisse

Koningin Emmakade 65
2518 RL Den Haag
0181 - 63 39 71
info@rijtempo.nl

 

Andere Tempo Vestigingen:

Den Haag

Rotterdam

Zoetermeer

Leiden

Delft 

Hellevoetsluis

Verkeersschool Tempo Spijkenisse

Verkeersschool Tempo zit al sinds 1986 in Spijkenisse. In de loop der jaren hebben we al veel kandidaten met succes begeleid in hun weg naar het rijbewijs. Dit is onder andere te danken aan onze ervaren instructeurs en onze persoonlijke benadering. Wij geven sterk de voorkeur aan persoonlijk contact en doen dit dus ook het liefst telefonisch. Uiteraard kun je ons ook mailen wanneer wij jou het beste terug kunnen bellen. Per mail of telefoon kunnen we uiteraard allerlei vragen beantwoorden over bijvoorbeeld de verschillende rijbewijzen en trajecten, en andere soortgelijke onderwerpen. Wil je verzekerd zijn van een goede begeleiding, waarbij gekeken wordt naar jouw persoonlijke situatie? Dan zit je goed bij Verkeersschool Tempo Spijkenisse!

 

De mogelijkheden in Spijkenisse en omgeving

Naast rijles in Spijkenisse is het ook mogelijk om theorieles bij ons te volgen. Een ervaren docent geeft jou in het theoriecentrum in Spijkenisse alles informatie die jij nodig hebt om je theorie-examen te halen. Daarnaast helpen we je met handige ezelsbruggetjes en geven we je persoonlijke tips. Ook kun jij tijdens deze lessen, die in totaal vijf avonden in beslag nemen, alle vragen stellen die je kunt bedenken. 

We geven niet alleen rijles in Spijkenisse maar ook in Hoogvliet, Hellevoetsluis, Hekelingen, Rhoon, Oud-Beijerland, Rozenburg, Geervliet, Poortugaal, Ouddorp, Rockanje, Dirksland, Brielle, Heenvliet en Vierpolders. In deze steden word je voor de rijles thuis opgehaald, en daarna ook weer teruggebracht. 

Ontdek ook wat we voor jou kunnen betekenen

Kies bij Verkeersschool Tempo Spijkenisse voor losse rijlessen, een starterspakket, een 10-daagse opleiding of een all in opleiding. Je kiest zelf welke opleiding bij je past, maar we kunnen je natuurlijk ook goed adviseren. Ook is een proefles handig om te bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. In Spijkenisse kun je ook terecht voor rijles met automaat, motorrijlessen en lessen met een aanhanger (BE). Volg je lessen in Spijkenisse of omgeving, dan doe je praktijkexamen bij het CBR examencentrum in Spijkenisse.