Snelcursus
Snelcursus
Proefles € 90,-
Proefles € 90,-
Boek nu online vrijblijvend een proefles
Boek nu online vrijblijvend een proefles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 9 september 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Autorijopleiding

Rijbewijs halen in slechts 10 dagen

Wat kun je verwachten en wat past dit bij jou?

 

Snel je rijbewijs halen

Niet iedereen heeft de tijd, gelegenheid of zin om maanden te doen over de rijlessen. Herken jij jezelf hierin? Haal dan bij Verkeersschool Tempo je rijbewijs in een korte tijd! Bij ons houdt dat in dat je in 10 dagen je rijbewijs kunt bemachtigen. Je doet dit door eerst een proefles te nemen om te kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt. De instructeur zal je daarna laten weten hoeveel lessen nodig zijn waarin je alles leert over veilig deelnemen aan het verkeer. Natuurlijk heb je je theorie-examen op dit moment al bemachtigd, dus hoeft je rij-instructeur jou niets meer uit te leggen over maximumsnelheden, verkeersbochten en voorrangssituaties. Je kunt je gelijk volledig concentreren op het autorijden. Ben jij ook het type dat in korte tijd snel een nieuwe vaardigheid kan leren? Dan is deze snelcursus autorijden vast iets voor jou.

Wat kun je verwachten?

Voorbeeld: ga je met een snelcursus vanaf 15 lessen klaargestoomd worden voor het praktijkexamen. Wanneer je begint, is de examendatum al gelijk bekend. Die kun je dus gelijk in je agenda zetten!
Let op, houd rekening met de wachttijden van het CBR. 

Waar het volgende bij in zit:

  • 15 rijlessen in een personenauto
  • 1 praktijkexamen bij het CBR
  • 1 keer autohuur tijdens het praktijkexamen

Je zult merken dat je veel minder geld kwijt bent dan wanneer je je rijbewijs ‘op de normale manier’ zou willen halen. Heb je een rijbewijs nodig voor je (nieuwe) werk of studie, of wil je gewoon niet wachten? Dan kun je dus direct aan de slag bij de dichtstbijzijnde vestiging van Verkeersschool Tempo!

Past dit bij jou?

Het klinkt natuurlijk allemaal geweldig, en wie wil dat nou niet: in tien dagen je rijbewijs halen. Toch zeggen we er wel bij dat deze snelcursus rijbewijs niet voor iedereen geschikt is. Sommige mensen hebben langer de tijd nodig om handigheid te krijgen in het autorijden, en om bepaalde situaties op de weg goed in te kunnen schatten. Wij raden je daarom aan om contact met ons op te nemen voor een proefles, zodat we je advies kunnen geven over het te kiezen traject.

Een geslaagd idee!