Contact
Contact
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Tempo Zoetermeer

Kuiperberg 41
2716 GD Zoetermeer
079 - 321 21 32
info@rijtempo.nl

 

Andere Tempo Vestigingen:

Den Haag

Rotterdam

Leiden

Spijkenisse

Delft 

Hellevoetsluis

Verkeersschool Tempo Zoetermeer

Wil jij ook rijles in Zoetermeer volgen, bijvoorbeeld voor de auto, motor of aanhanger? Dan ben jij aan het juiste adres bij Verkeersschool Tempo Zoetermeer! Wij openden hier onze deuren in 1980, dit betekent dat wij al vele jaren veel kandidaten aan een rijbewijs hebben geholpen. Dit ligt onder andere aan de beschikbare trajecten, die goed kunnen worden afgestemd op de wensen en capaciteiten van de kandidaat. Ook zijn bij ons alleen ervaren instructeurs in dienst die jou alles kunnen bieden wat je nodig hebt.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen bij rijles in Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Het maken, wijzigen en afzeggen van afspraken doen wij alleen telefonisch, omdat we persoonlijk contact met onze kandidaten erg belangrijk vinden. Heb je overige vragen, dan zullen we deze ook per e-mail beantwoorden.  

Rijles in Zoetermeer en omgeving

Niet alleen in Zoetermeer kun je terecht voor rijlessen. Ook in Nootdorp, Leidschenveen, Pijnacker, Moerkapelle, Benthuizen, Berkel en Rodenrijs en Ypenburg helpen wij je graag op weg! Om optimaal voorbereid te zijn kun je bij ons ook theorielessen volgen, die je helpen bij het halen van je theorie-examen. Je volgt dan een theoriecursus traject van vijf avonden online. Een ervaren docent zal jou alle informatie geven die je nodig hebt, en uiteraard kun je hier ook de vragen stellen die je hebt.

Bij Verkeersschool Tempo kun je kiezen uit verschillende soorten lessen en trajecten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor losse lessen, een starterspakket, 10-daagse opleidingen en een all in opleiding. Wil je je autorijbewijs halen of wil je met een aanhanger leren rijden (BE), het kan allemaal bij Verkeersschool Tempo Zoetermeer! Je motorrijbewijs kan je halen in Den Haag of Leiden.

Ben je na het volgen van je lessen toe aan je praktijkexamen, dan doe je deze bij het CBR examencentrum in Rijswijk of in Zoetermeer.

Een geslaagd idee!