Motorrijles
Motorrijles
Proefles € 72,-
Proefles € 72,-
Boek nu online een vrijblijvende proefles
Boek nu online een vrijblijvende proefles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Den Haag - Leiden

Motorrijopleiding

Motor theorie

Net als voor andere rijbewijzen, moet je voor je motorrijbewijs ook een theorie-examen succesvol afronden. Je moet tenslotte alles weten over het verkeer, regels op de weg en het bedienen van je motor. Let op: ben je al in het bezit van een autorijbewijs? Dan hoef je geen theorie-examen meer af te leggen om te starten met je praktijklessen, maar mag je direct beginnen je motorrijlessen.

Leren voor je theorie-examen

Wil je goed leren voor je theorie-examen? Er zijn verschillende theorieboeken die je hiervoor kunt bestellen. Jij kent je eigen leercapaciteiten het beste: heb je vaak vragen na het lezen van de stof, of vind je het überhaupt moeilijk om het hele lesboek zelf door te komen? Dan kan het verstandig zijn om plaats te nemen in een klas, zodat je alle kennis direct in je opneemt.

Soorten theorie-examens

Er zijn verschillende soorten theorie-examens die je zou kunnen doen of aanvragen, afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. De meeste mensen kiezen voor een ‘gewoon’ klassikaal examen, waarbij je 44 van de 50 vragen goed moet hebben. Dit examen duurt ongeveer een half uur en wordt volledig in het Nederlands afgenomen. Je kunt dit examen zelf aanvragen via Mijn CBR, maar bijvoorbeeld ook via je rijschool.

Meer informatie over de verschillende theorie-examens vind je op de website van het CBR. Heb je vragen over jouw eigen lestraject? Neem gerust contact op met Verkeersschool Tempo.

Online Theorie (NL)
MOTORRIJBEWIJS

€ 50,00

Rijbewijs A
Taal: Nederlands
Online Examentraining
Theorie leerboek
Exclusief verzendkosten
.

Een geslaagd idee!