Contact
Contact
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 9 september 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Tempo Leiden

Hooigracht 86a
2312 KW Leiden
info@rijtempo.nl

Heb je nog vragen? BEL!
LEIDEN
telefoon (071) 512 20 46

 

 

Verkeersschool Tempo Leiden

De vestiging van Verkeersschool Tempo Leiden opende zijn deuren in 1985. Al bijna 35 jaar helpen onze ervaren instructeurs mensen aan hun rijbewijs. Onze kandidaten bepalen zelf welk traject ze kiezen, en of ze dit in losse lessen of in pakketvorm afnemen. Wil je ook weten wat er voor jou mogelijk is? Bel ons dan op 071-5122046! Telefonisch contact over afspraken heeft bij ons altijd de voorkeur. Wij vinden persoonlijk contact namelijk erg belangrijk. Je kunt ons wel mailen, zodat wij je terug kunnen bellen op een gepast tijdstip. Je kunt dan al je vragen stellen over de verschillende soorten rijbewijzen, rijles in Leiden en andere zaken. Wij helpen je dan graag verder.  

Rijles in Leiden zoals jij dat wil

Onze theorielessen worden online gegeven, dit is de beste voorbereiding op je theorie-examen. Een ervaren docent legt je in vijf avonden alles uit wat je hoort te weten, waarbij je ook volop vragen kunt stellen. Verkeersschool Tempo in Leiden geeft op een leuke manier les. We leren je ezelsbruggetjes en geven tips. Een betere voorbereiding is er in onze ogen niet! 

Ook gewoon rijles in de omgeving van Leiden

Niet alleen kun je bij Verkeersschool Tempo terecht voor rijles in Leiden. Ook lessen in Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Oegstgeest, Warmond, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Zoeterwoude, Zoeterwoude Dorp, Zoeterwoude Rijndijk, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Sassenheim, Lisse, Voorhout en Valkenburg behoren tot de mogelijkheden. Neem je hier rijles, dan kun je er altijd op rekenen dat je door ons gehaald en gebracht wordt. Kies zelf welk opleiding het beste bij je past: ga je voor losse lessen, een starterspakket, een 10-daagse opleiding of een all in opleiding? Als je niet weet wat je moet kiezen, zijn wij altijd bereikbaar voor advies. 

Waar kun je terecht? 

Voor motorrijles in Leiden kom je naar ons kantoor in Leiden en voor lessen met de aanhanger spreken we af bij een opstappunt. Ga je praktijkexamen doen en heb je lessen gevolgd in Leiden of in één van de genoemde steden in de buurt, dan doe je het praktijkexamen bij het CBR examencentrum in Leiden.

 

Schrijf een leuke Google Review
voor de vestiging Leiden

 

 

Zeer voordelig
STARTERSPAKKET

€ 277,50

5 Rijlessen met personenauto
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek
.

.

Je motorrijbewijs
IN 10 DAGEN

Vanaf € 809,00

11 motorrijlessen
1x CBR praktijkexamen
1x motorhuur tijdens examen
AVB (deel 1) of AVD (deel II)
Proefles van 90 min. verplicht
Proefles € 72,00

Het autorijbewijs
ALL-IN PAKKET

€ 1975,50

35 rijlessen met personenauto
1x CBR praktijk
1x CBR theorie examen
1x autohuur tijdens examen
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek

Een geslaagd idee!