Tempo Den Haag
Tempo Den Haag
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Schrijf je nu in voor de online theoriecursus die begint op 27 mei 2024

Over Tempo

Verkeersschool TEMPO

Al meer dan 45 jaar een begrip!

In de jaren 70 zijn Peter en Maria van Biene Tempo Verkeersschool begonnen. Hij op de weg en zij op kantoor. Dat liep goed en zij schakelden steeds meer mensen in. Toen er 17 lesauto’s op de weg reden werd het kantoor op de Koningin Emmakade 65 in Den Haag geopend. En het hield niet op. Een paar jaar later werd een vestiging aan de Bergweg, Rotterdam geopend. Later kwamen daar nog de vestigingen in Spijkenisse, Zoetermeer en Leiden bij.

Tempo Verkeersschool is een echt familiebedrijf, klinkt misschien beetje ouderwets, maar het heeft zo zijn voordelen. Er is een grote onderlinge verbondenheid, die de sfeer ten goede komt. Door zo’n familiebedrijf werken er dus heel wat ooms, tantes, neven en nichten in de rijschool. Miranda van Biene die de rijschool nu heeft voortzet is als kind opgegroeid met de rijschool en het autorijden. 

Onze rij-instructeurs zijn niet in loondienst. Zij zijn allemaal zelfstandige kleine ondernemers, maar werken onder verantwoordelijkheid van Tempo. Dit heeft als belangrijk voordeel dat zij zich voortdurend moeten waarmaken ten opzichte van de rijschool. Ze moeten constant kwaliteit blijven leveren.

 

 

Een geslaagd idee!