Contact
Contact
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 9 september 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Tempo Delft

Koningin Emmakade 65
2518 RL Den Haag
info@rijtempo.nl

Heb je nog vragen? BEL!
DELFT
telefoon (015) 72 00 932

Verkeersschool Tempo Delft

Voor rijlessen van Verkeersschool Tempo Delft rijden wij aan vanuit ons kantoor in Den Haag. Bij dit kantoor werken meerdere instructeurs, die allemaal beschikken over jarenlange kennis en ervaring. We geven niet alleen auto rijles in Delft en omgeving, maar ook motorrijles en aanhanger-rijlessen. Onze theorielessen doen wij geheel online. Ook kun je bij ons terecht voor rijles in een automaat, of rijlessen in speciale omstandigheden. Heb je bijvoorbeeld ADHD, of ben je doof/slechthorend? Dan zijn er bij ons ook voldoende mogelijkheden voor het volgen van autorijles. Het enige wat je hoeft te doen om erachter te komen wat we voor je kunnen betekenen, is contact met ons opnemen. Dat kan bij voorkeur via ons telefoonnummer, 015-7200932.

Meer over ons als rijschool

Bij Verkeersschool Tempo Delft kun je geen afspraken maken, wijzigen of afzeggen via de e-mail. Wij regelen dit soort zaken het liefst altijd per telefoon met onze kandidaten. Wel beantwoorden we alle vragen over het rijbewijs en de verschillende soorten rijlessen per e-mail.

Wil je ook graag theorielessen volgen, zodat je beschikt over alle kennis die je nodig hebt wanneer je je theorie-examen tegemoet gaat? Dat kan natuurlijk ook! Woon je in Delft of omgeving, onze theorielessen worden online gegeven, dit is de beste voorbereiding op je theorie-examen. Een professionele docent geeft jou in vijf avonden alle informatie die je nodig hebt, en beantwoord daarbij ook alle vragen die je misschien hebt. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want de cursus is snel volgeboekt! Volg je de theorielessen, dan ben jij straks een nóg betere verkeersdeelnemer: zelfverzekerd maar voorzichtig, tempo op z’n tijd maar dit altijd binnen de regels!

Waar ben jij naar op zoek?

Welke soort rijles in Delft wil jij volgen? Wil je je autorijbewijs halen, je motorrijbewijs of wil je misschien met een aanhanger kunnen rijden? Onze instructeurs zijn op alle gebieden vakbekwaam en worden regelmatig bijgeschoold. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste methoden, regels en eisen.

Zeer voordelig
STARTERSPAKKET

€ 277,50

5 Rijlessen met personenauto
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek
.

.

Je motorrijbewijs
IN 10 DAGEN

Vanaf € 809,00

11 motorrijlessen
1x CBR praktijkexamen
1x motorhuur tijdens examen
AVB (deel 1) of AVD (deel II)
Proefles van 90 min. verplicht
Proefles € 72,00

Het autorijbewijs
ALL-IN PAKKET

€ 1975,50

35 rijlessen met personenauto
1x CBR praktijk
1x CBR theorie examen
1x autohuur tijdens examen
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek

Een geslaagd idee!