Contact
Contact
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 9 september 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Tempo Hellevoetsluis

Koningin Emmakade 65
2518 RL Den Haag
info@rijtempo.nl

Heb je nog vragen? BEL!
HELLEVOETSLUIS
telefoon (0181) 63 39 71

Verkeersschool Tempo Hellevoetsluis

Woon je in Hellevoetsluis of omgeving en wil je graag je rijbewijs B halen met Verkeersschool Tempo? Dan de aanmeldingen via onze hoofdvestiging in Den Haag. Rijles in Hellevoetsluis bij Verkeersschool Tempo betekent dat je een opleiding kiest die bij je past, waarbij je te allen tijde kunt rekenen op een ervaren instructeur die jou zo goed mogelijk begeleidt en ondersteunt. Houd er rekening mee dat je vanuit Hellevoetsluis alleen bij Verkeersschool Tempo terechtkunt voor het behalen van je rijbewijs B en BE.

Als verkeersschool die een grote waarde hecht aan persoonlijk contact, bespreken we onze afspraken zoveel mogelijk telefonisch. Het is dus niet mogelijk om afspraken te maken, wijzigen of af te zeggen via de e-mail. Wel kunnen we per mail vragen beantwoorden als je die hebt, over bijvoorbeeld de verschillende soorten trajecten die beschikbaar zijn. Heb je vragen? Schroom dan dus niet om deze te stellen! Je kunt sowieso direct contact met ons opnemen door te bellen met 0181-633971.

Start vandaag nog met jouw traject!

Een rijlestraject kan er voor iedereen anders uitzien. Is er bij jou sprake van bijzondere omstandigheden? Heb je bijvoorbeeld ADHD of ben je slechthorend? Ook dan kun je uitstekend terecht bij Verkeersschool Tempo. Wij werken met vrouwelijke instructeurs, bieden Engelstalige lessen en staan ook voor je klaar als je het eng vindt om te rijden. Kortom: vraag gerust naar de mogelijkheden! Wij adviseren (toekomstige) leerlingen altijd om te starten met een proefles, zodat je optimaal kennismaakt met de nieuwe rijschool.

Vraag naar de mogelijkheden in Hellevoetsluis en omgeving

Als rijschool beperken we ons natuurlijk niet alleen tot rijles in Hellevoetsluis. Ook kun je bij ons terecht voor les in Hoogvliet, Hekelingen, Rhoon, Oud-Beijerland, Rozenburg, Geervliet, Poortugaal, Brielle, Heenvliet, Spijkenisse en Vierpolders. In al deze plaatsen word je voor je lessen thuis opgehaald en ook weer teruggebracht. Wil je meer weten over wat er voor jou allemaal mogelijk is op het gebied van rij-opleidingen? Lees dan verder op onze website of neem direct contact met ons op!

Zeer voordelig
STARTERSPAKKET

€ 277,50

5 Rijlessen met personenauto
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek
.

.

Je motorrijbewijs
IN 10 DAGEN

Vanaf € 809,00

11 motorrijlessen
1x CBR praktijkexamen
1x motorhuur tijdens examen
AVB (deel 1) of AVD (deel II)
Proefles van 90 min. verplicht
Proefles € 72,00

Het autorijbewijs
ALL-IN PAKKET

€ 1975,50

35 rijlessen met personenauto
1x CBR praktijk
1x CBR theorie examen
1x autohuur tijdens examen
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek

Een geslaagd idee!