Autorijles
Autorijles
Autorijles vanaf € 45,-
Autorijles vanaf € 45,-
Boek nu online je eerste rijles
Boek nu online je eerste rijles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 1 juli 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Opfriscursus autorijden

Rijtempo biedt zekerheid als het om autorijden gaat. Het is ook mogelijk om een opfriscursus autorijden te volgen. Rijtempo maakt hiervoor gebruik van de meest recente methoden voor meer zekerheid in het verkeer!

Wanneer je je rijbewijs gehaald hebt wordt het menens, dan mag je de weg op en het verkeer gaan trotseren. Dit houdt ook in dat je veel verantwoordelijkheid hebt. Je wilt natuurlijk niet het risico lopen om jezelf of iemand anders iets aan te doen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ook ervaren autorijders lopen dit risico. Voor hen is er een opfriscursus autorijden. Kun jij nog net zo snel reageren als hoe je geleerd hebt tijdens je rijlessen? Netjes en zorgvuldig rijden kun je verleren. Al gauw geef je je over aan de haastigheid van de rest van het verkeer en bega je slordige fouten. Het kan daarom verstandig zijn om eens een opfriscursus autorijden te doen.

Actueel autorijden

Meegaan met de tijd. Dat is iets wat vaak vanzelf gaat, maar bij autorijden vaak wat moeite voor gedaan moet worden. Soms veranderen de verkeersregels. Zo zal de nieuwe maximale snelheid de meesten niet zijn ontgaan. Toch is dit voor velen in sommige situaties nog onduidelijk. Met een opfriscursus autorijden krijg je te maken met de meest recente situaties, waarin je op de juiste manier leert handelen. Niet alleen verkeersregels en situaties veranderen, ook auto’s gaan met hun tijd mee. Door nieuwe technologieën en innovaties is er op dit gebied enorm veel veranderd. Het is natuurlijk prettig om je auto door en door te kennen. Ook hiervoor kan gebruik gemaakt worden van een opfriscursus autorijden.

Rijles voor ouderen

Wanneer u op leeftijd bent, kan het zijn dat u minder bent gaan rijden, door persoonlijke omstandigheden, ziekte of door rijangst. Wanneer u het rijden weer wilt oppakken, kunt u onzeker zijn op de weg. Dit is voor anderen in het verkeer merkbaar en kan grote gevolgen met zich meebrengen. Het is het voor uzelf fijn om een opfriscursus autorijden te volgen. Zo kunt u weer zelfverzekerd de weg op. U bent vanaf uw 75e zelfs verplicht om om de vijf jaar een rijtest af te leggen, wilt u uw rijbewijs verlengen. Voordat u een dergelijke rijtest aflegt, is het aan te raden om een opfriscursus autorijden te volgen. U kunt op onze contactpagina vrijblijvend contact opnemen.

Een geslaagd idee!