Autorijles
Autorijles
Autorijles vanaf € 45,-
Autorijles vanaf € 45,-
Boek nu online je eerste rijles
Boek nu online je eerste rijles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 1 juli 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Kies een rij-instructeur die bij je past 

Het kiezen voor een rijschool is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet je prettig voelen bij de manier waarop de rijlessen ingericht worden, maar ook bij de gang van zaken en alles wat er verder nog bij komt kijken. Goed, je hebt uiteindelijk de rijschool gevonden die volgens jou helemaal bij je past. Maar dan ben je er nog niet!

Een goede klik is belangrijk

De manier waarop de rij-instructeur en de leerling met elkaar omgaan, is voor een groot deel bepalend voor het lestraject. Als je je niet bij iemand op je gemak voelt, wordt het moeilijker om elkaar te begrijpen. Feedback kunnen geven en ontvangen is essentieel, zeker omdat het uiteindelijk gaat om jouw veiligheid en dat van de andere weggebruikers. Daarom raden wij je aan: kies een rij-instructeur die bij je past! Want ja, uiteindelijk mag jíj kiezen. Weet je bijvoorbeeld van tevoren al dat je graag met een vrouwelijke rij-instructeur op pad wil, of één die wat meer ervaring heeft? Of zoek je een rij-instructeur die goed kan omgaan met iemand die rijden erg spannend vindt? Dit soort wensen kun je aangeven bij je rijschool voordat je er lessen gaat volgen. 

Tijdig wisselen als je twijfelt!

Ben je enthousiast rijlessen gaan volgen, maar merk je dat het niet zo klikt met je instructeur en dat je daardoor moeite hebt met de lessen? Maak het jezelf dan niet te moeilijk en ga in gesprek met de rijschool. Het is volkomen logisch dat de ene persoon beter bij je past dan de andere, en het is voor jouw persoonlijke leerproces goed dat je in de auto zit met iemand waar je optimaal van kunt leren. Bovendien heb je betaald voor je rijlessen, en is het belangrijk dat de rijschool jou helpt door je te koppelen aan een geschikte instructeur. We willen tenslotte allemaal dat jij je rijbewijs haalt!

Ook bij Verkeersschool Tempo vinden we het belangrijk dat je je goed voelt bij de instructeur die jou leert hoe je moet autorijden. Laat het ons daarom van tevoren weten als je een instructeur zoekt met bepaalde eigenschappen, of als je graag met een vrouwelijke instructeur aan het traject wil beginnen. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op!

Een geslaagd idee!