Autorijles
Autorijles
Autorijles vanaf € 45,-
Autorijles vanaf € 45,-
Boek nu online je eerste rijles
Boek nu online je eerste rijles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Schrijf je nu in voor de online theoriecursus die begint op 15 april 2024

Rijbewijs halen in 10 dagen

Het is niet voor iedereen te doen: ruim dertig autorijlessen verspreid over meerdere maanden, om daarna je rijbewijs te halen. Wil jij snel je rijbewijs halen? Dan kan het een goede uitkomst zijn om een sneller traject te volgen, waardoor je na tien dagen slaagt voor je rijbewijs! Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe baan in het vooruitzicht hebt, en je daarvoor een rijbewijs B nodig hebt, ben je heel snel klaar. Toch is je rijbewijs halen in 10 dagen niet voor iedereen weggelegd, daarom is het handig om dit pas te bepalen na een proefles of intakegesprek. Wie weet heb je al rij-ervaring van een eerder (niet afgemaakt) rijlestraject, dit kan zeker goed voor je zijn als je je rijbewijs in 10 dagen wil halen.

In 10 dagen rijbewijs halen bij Verkeersschool Tempo

Ook bij onze rijschool bieden we een pakket waarmee je in 10 dagen je rijbewijs kunt halen. Zorg dat je je theorie van tevoren hebt gehaald, dit kan ook bij Tempo met handige lessen waardoor je de materie snel door hebt. Wat krijg je als je een 10 dagen pakket afneemt bij rijschool Tempo? In de tien dagen krijg je 15 rijlessen, één keer het CBR rij-examen, de autohuur van de auto tijdens het examen is inbegrepen en je bent verzekerd van een snelle examendatum. Niet iedereen komt in aanmerking voor een 10 daagse cursus, in de voorafgaande proefles kijken we eerst hoeveel lessen je nodig hebt om te kunnen starten. Heb je hier nog vragen over of wil je weten of je in aanmerking komt? Neem dan contact op met Verkeersschool Tempo!

Waarom Verkeersschool Tempo?

Waarom zou je kiezen voor onze rijschool? Verkeersschool Tempo is al ruim 45 jaar een begrip en biedt je dus de zekerheid van veel ervaring en een solide reputatie. Daarnaast heeft Tempo het hoogste aantal in één keer geslaagden. Heb je ADHD, hoor je slecht, heb je faalangst of wil je vanuit je geloof liever een vrouwelijke instructrice? Ken je iemand die geen Nederlands spreekt en op zoek is naar Engelse rijlessen? Ook in deze gevallen kun je contact opnemen met Verkeersschool Tempo voor de beste begeleiding op weg naar je rijbewijs. Wij staan altijd voor je klaar!

 

 

 

Een geslaagd idee!