Autorijles
Autorijles
Autorijles vanaf € 45,-
Autorijles vanaf € 45,-
Boek nu online je eerste rijles
Boek nu online je eerste rijles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 9 september 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Rijlessen pakket

Wanneer je op het punt staat om rijlessen te gaan nemen, of je hebt de intentie om je aan te melden bij een rijschool, duizelt het je vaak van de informatie en de bedragen. Kies ik voor losse lessen of neem ik een rijlessen pakket? Wat zijn de voor- en nadelen ervan? Natuurlijk moet je van tevoren goed uitzoeken wat een rijbewijs je ongeveer gaat kosten, als je de examens en het lesmateriaal meetelt. Een pakket met rijlessen kan voor jou een uitstekende optie zijn om je kosten binnen de perken te houden.

Rijles pakket volledig en voordelig

Een rijles pakket kan ervoor zorgen dat je veel voordeliger uit bent dan wanneer je voor losse lessen betaalt. Er zitten vaak elementen in waar je veel geld voor betaalt als je deze los moet reserveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een examen of herexamen. Ook kun je pakketten nemen waar een theoriecursus bij in zit, zodat je goed begeleid wordt en meer kans hebt op slagen.

Een bekend rijlessen pakket is het 10-dagen pakket. Dit pakket is niet geschikt voor iedereen, maar het zou een snelle en relatief voordelige manier kunnen zijn om je rijbewijs te halen.

Ook zijn er de pakketten die je een groot deel van je rijlessen verschaffen. De meeste pakketten bestaan uit dertig tot veertig lessen en bieden je minimaal één praktijkexamen. Ook als je niet je eerste keer slaagt na dit pakket, ben je waarschijnlijk voordeliger uit dan wanneer je alleen losse lessen afneemt. Met een rijlessen pakket ben je verzekerd van de basis.

Autorijles pakket van Tempo

Rijschool Tempo zet drie autorijles pakketten voor je op een rijtje.

  • Een starterspakket, waarmee je niet alleen je eerste vijf lessen vastlegt maar ook je theorie lesmateriaal, een theoriecursus met aan het einde een proefexamen. Zo heb je niet alleen een grote kans dat je je theorie examen in één keer haalt, maar wordt je ook op weg geholpen met je praktijklessen.
  • Het 10-dagen pakket, waarmee je in tien dagen je rijbewijs kan halen. Je mag snel examen doen en bent met slechts een paar honderd euro klaar. Wie wil dit niet?
  • Het all-in pakket is een compleet pakket van begin tot je rijbewijs. Je krijgt 35 lessen, één praktijkexamen en ook je theoriecursus met boeken en theorie-examen zijn inbegrepen.

Wil je meer weten over de verschillende opties? Bekijk dan de website of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen. Je vindt ons in Den Haag, Leiden, Spijkenisse, Rotterdam, Zoetermeer en Dordrecht.

Een geslaagd idee!