Theorieles
Theorieles
Theoriecursus € 67,50
Theoriecursus € 67,50
Meld je aan voor de theoriecursus
Meld je aan voor de theoriecursus
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Schrijf je nu in voor de online theoriecursus die begint op 4 maart of 15 april 2024

De nieuwe manier van theorie-examen doen

Misschien heb jij al wel eens een theorie-examen moeten doen, of heb je van een familielid of vriend gezien hoe het er tot eind 2014 altijd aan toe ging. Nu staat jou echter een andere ervaring te wachten als je je theorie-examen voor de brommer of de auto gaat doen! Je zit niet langer in ‘klas’, maar krijgt nu een eigen plekje waarbij tussenschotten je afschermen van de persoon naast je. Dit is niet de enige manier waarop spieken tegengegaan wordt. Het CBR introduceert diverse maatregelen die fraude in de toekomst onmogelijk moeten gaan maken.

Medio 2015 alle locaties over op nieuwe werkwijze

In het begin van 2015 moesten alle locaties over zijn op de nieuwe manier van theorie-examen doen. Wat voor veranderingen kun je verwachten? Zoals gezegd wordt je niet langer geacht plaats te nemen in een klassikale opstelling, maar krijg je een eigen ‘hokje’ waardoor je niet op het scherm van je buurman of buurvrouw kunt kijken. Niet dat dit überhaupt zin zou hebben, want je krijgt ook nog eens je eigen examen! Bovendien kun je je examen geheel op eigen tempo doorlopen. Weet je direct het antwoord op een vraag, dan kun je ook gelijk op ‘volgende’ klikken. Dit zorgt voor minder zenuwen en onnodig wachten.

Geen last van je omgeving

Ga je binnenkort examen doen? Dan kun je erop rekenen dat er veel en nauwkeurig toezicht gehouden wordt. Het klinkt zo allemaal heel streng, en dat is het in feite ook, maar er wordt over het algemeen goed gereageerd op kandidaten die op deze manier hun theorie-examen hebben gehaald. Zij vertellen onder andere dat ze zich beter konden concentreren en dat ze minder bezig waren met hun omgeving. Laat je niet intimideren door deze nieuwe manier van examen doen, maar profiteer vooral van het feit dat je je in alle rust kan bezighouden met je eigen examen zonder te hoeven letten op mensen om je heen. Vooral als je van tevoren flink hebt geoefend met online proefexamens, weet je straks als geen ander wat jou te wachten staat! Wil je meer weten over het nieuwe theorie-examen? Vraag het aan je instructeur of kijk op de website van het CBR!

Een geslaagd idee!